O meni

Kdo je Daria Prašnikar?

Daria Prašnikar

je mati 2 otrok, predana medicinska pedikerka in srčna predavateljica wellnessa. S 15+ leti izkušenj in bogatim strokovnim znanjem iz lastnega salona spreminjam življenje ljudi na bolje. Moje znanje izvirajo od vrhunskih strokovnjakov, ki sem jih nadgrajevala skozi leta, in postala sem članica državne komisije za poklicne standarde.

Obljubljam vam izvajanje kakovostne medicinske pedikure s poudarkom na etiki, psihologiji odnosa s strankami, učinkovitem trženju in profesionalnem ravnanju. Po končanem postopku sem tukaj, da vam nudim nasvete. Prijavite se zdaj in postanite zadovoljen lastnik negovanih in zdravih stopal! Naročite si pedikuro na domu, kjer se vaša lepota neguje korak za korakom.

+ 1
Zadovoljnih strank
+ 74
Opravljenih tretmajev
+ 10
Let izkušenj

Zakaj jaz?

Zakaj izbrati mene?

Z nenehnim izpopolnjevanjem svojega znanja in pridobivanjem dragocenih izkušenj od vrhunskih strokovnjakov, sem postala učinkovita medicinska pedikerka, specializirana za nego stopal in področje zdravstva. Moje uspešno reševanje izzivov z visoko strokovnostjo je postalo nepogrešljivo pri izvajanju medicinske pedikure.

Moje prednosti ne ležijo le v osebnih izkušnjah, ampak tudi v aktivnem delu v državni komisiji za nacionalno poklicno kvalifikacijo. To mi omogoča, da vam zagotovim najvišje strokovne standarde pri izvajanju medicinske pedikure, kar je ključnega pomena za kakovostno delo in zadovoljstvo strank.

Posebna ponudba

Izpolnite vprašalnik in si naročite svoj termin

Vse kar potrebujete je na dosegu enega klika

Pedikura na domu, kjer se vaša lepota
neguje korak za korakom.

Kontakt

© 2023 Created by Roakon
Politika zasebnosti