fbpx

O meni

Kdo je Daria Prašnikar?

Daria Prašnikar

Z izjemnim ponosom vam predstavljam svojo dediščino v svetu medicinske pedikure. Kot mati dveh čudovitih otrok, predana medicinska pedikerka ter srčna predavateljica wellnessa, sem posvetila več kot 15 let svojega življenja razvijanju in izpopolnjevanju svojega poklica. Moj salon ni le prostor za nego stopal, temveč pravo svetišče, kjer se življenja spreminjajo na bolje.

Moje izkušnje so rezultat neprecenljivega znanja, ki sem ga pridobila od vrhunskih strokovnjakov v panogi. Z vsakim korakom sem se izpopolnjevala in nadgrajevala svoje spretnosti, kar me je pripeljalo do članstva v državni komisiji za poklicne standarde. To priznanje je potrditev moje predanosti in strokovnosti v tem področju.

Obljubljam vam izvajanje kakovostne medicinske pedikure s poudarkom na etiki, psihologiji odnosa s strankami, učinkovitem trženju in profesionalnem ravnanju. Po končanem postopku sem tukaj, da vam nudim nasvete. Prijavite se zdaj in postanite zadovoljen lastnik negovanih in zdravih stopal! Naročite si pedikuro na domu, kjer se vaša lepota neguje korak za korakom.

+ 1
Zadovoljnih strank
+ 74
Opravljenih tretmajev
+ 10
Let izkušenj

Pokličite nas

POSKRBITE ZA VAŠA STOPALA

Vse kar potrebujete je na dosegu enega klica

Zakaj jaz?

Zakaj izbrati mene?

Z nenehnim izpopolnjevanjem svojega znanja in pridobivanjem dragocenih izkušenj od vrhunskih strokovnjakov, sem postala učinkovita medicinska pedikerka, specializirana za nego stopal in področje zdravstva. Moje uspešno reševanje izzivov z visoko strokovnostjo je postalo nepogrešljivo pri izvajanju medicinske pedikure.

Moje prednosti ne ležijo le v osebnih izkušnjah, ampak tudi v aktivnem delu v državni komisiji za nacionalno poklicno kvalifikacijo. To mi omogoča, da vam zagotovim najvišje strokovne standarde pri izvajanju medicinske pedikure, kar je ključnega pomena za kakovostno delo in zadovoljstvo strank.

Pedikura na domu

REŠITE SE BOLEČINE VAŠIH NOG

Vse kar potrebujete je na dosegu enega klika

Pedikura na domu, kjer se vaša lepota
neguje korak za korakom.

Kontakt

© 2024 Created by Roakon | Politika zasebnosti